خامه عسلی رامک وزن 100 گرم 


قیمت : 3500 تومان


برند : رامک


پستی خامه عسلی رامک وزن 100 گرم 


قیمت خامه عسلی رامک وزن 100 گرم 



 


برای و مشاهده این محصول یا محصولات دیگر کلیک نمایید.



خامه عسلی رامک وزن 100 گرم


 


در تهیه خامه عسلی لیوانی رامک از عسل طبیعی استفاده‌شده است. این محصول خوشمزه با توجه به ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در آن صبحانه‌ای مغذی محسوب می‌شود و به‌عنوان عصرانه یا میان وعده کاربرد دارد. شرکت رامک خامه‌های خود را از مرغوب‌ترین شیر تهیه می‌کند که سبب حفظ کیفیت محصول در مدت‌زمانی بیشتر می‌شود. همچنین رامک با استفاده از روش ESL (تکنولوژی فرا پاستوریزه) و بدون استفاده از مواد نگهدارند از سلامت کامل خامه اطمینان حاصل می‌کند. نمونه‌های دیگر هم‌گروه این محصول، خامه‌های صبحانه و کاکائویی رامک است. شرکت رامک که فعالیت خود را از سال 1374 آغاز کرده، مأموریت خود را سلامتی از طریق تغذیه تعریف نموده است. پیرو این مأموریت، رامک محصولات مختلف لبنی را در طیفی گسترده، باکیفیت مرغوب و طبق استانداردهای روز دنیا تولید می‌نماید. خامه محصولی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر به دست می‌آید. این محصول به‌صورت سنتی به همان شیوه ساخت سرشیر و از سُ شیر تهیه می‌شود. خامه ماده غذایی بسیار مقوی است که در کنار تأمین بخش مناسبی از کالری موردنیاز روزانه، به دلیل دارا بودن مواد معدنی‌ای چون کلسیم و فسفر و ویتامین‌های محلول در چربی چون ویتامین A، E، D و K بسیار حائز اهمیت است. عسل از بهترین ‌های غذایی است که خواص دارویی زیادی دارد. این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی‌ای چون کلسیم، سولفور، آهن، روی، پتاسیم و منیزیم و ویتامین‌های A،B1، B2،B3،B5 و C است. عسل حاوی آنتی‌بیوتیک است که خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن بر دستگاه گوارش قابل چشمگیر است. با توجه به طعم دل‌نشین و خواص ذکرشده، خامه عسلی به‌عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده‌ای خوشمزه و مقوی مصرف می‌شود. همچنین این محصول می‌تواند به‌عنوان طعم‌دهنده و تاپینگ یا روچینه دسر، کیک، پنکیک و وافل مورداستفاده قرار گیرد. استفاده رامک از شیرهای درجه‌یک به همراه تکنولوژی پیشرفته ESL (فراپاستوریزه، مخفف عبارت Extended Shelf Life) سبب افزایش مدت نگهداری محصول در یخچال بدون استفاده از مواد نگه‌دارنده تا 50 روز شده است. درحالی‌که این مدت برای سایر خامه‌های لیوانی کمتر است. درروش ESL خامه برای مدت 2 تا 3 ثانیه و در دمایی بین 130 تا 132 درجه سانتی‌گراد حرارت می‌بیند. طی این فرآیند در کنار حفظ ویتامین‌ها و مواد معدنی خامه، سلامت آن تضمین می‌شود.


 



 


برای و مشاهده این محصول یا محصولات دیگر کلیک نمایید.



 


در تهیه خامه عسلی لیوانی رامک از عسل طبیعی استفاده‌شده است. این محصول خوشمزه با توجه به ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در آن صبحانه‌ای مغذی محسوب می‌شود و به‌عنوان عصرانه یا میان وعده کاربرد دارد. شرکت رامک خامه‌های خود را از مرغوب‌ترین شیر تهیه می‌کند که سبب حفظ کیفیت محصول در مدت‌زمانی بیشتر می‌شود. همچنین رامک با استفاده از روش ESL (تکنولوژی فرا پاستوریزه) و بدون استفاده از مواد نگهدارند از سلامت کامل خامه اطمینان حاصل می‌کند. نمونه‌های دیگر هم‌گروه این محصول، خامه‌های صبحانه و کاکائویی رامک است. شرکت رامک که فعالیت خود را از سال 1374 آغاز کرده، مأموریت خود را سلامتی از طریق تغذیه تعریف نموده است. پیرو این مأموریت، رامک محصولات مختلف لبنی را در طیفی گسترده، باکیفیت مرغوب و طبق استانداردهای روز دنیا تولید می‌نماید. خامه محصولی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر به دست می‌آید. این محصول به‌صورت سنتی به همان شیوه ساخت سرشیر و از سُ شیر تهیه می‌شود. خامه ماده غذایی بسیار مقوی است که در کنار تأمین بخش مناسبی از کالری موردنیاز روزانه، به دلیل دارا بودن مواد معدنی‌ای چون کلسیم و فسفر و ویتامین‌های محلول در چربی چون ویتامین A، E، D و K بسیار حائز اهمیت است. عسل از بهترین ‌های غذایی است که خواص دارویی زیادی دارد. این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی‌ای چون کلسیم، سولفور، آهن، روی، پتاسیم و منیزیم و ویتامین‌های A،B1، B2،B3،B5 و C است. عسل حاوی آنتی‌بیوتیک است که خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن بر دستگاه گوارش قابل چشمگیر است. با توجه به طعم دل‌نشین و خواص ذکرشده، خامه عسلی به‌عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده‌ای خوشمزه و مقوی مصرف می‌شود. همچنین این محصول می‌تواند به‌عنوان طعم‌دهنده و تاپینگ یا روچینه دسر، کیک، پنکیک و وافل مورداستفاده قرار گیرد. استفاده رامک از شیرهای درجه‌یک به همراه تکنولوژی پیشرفته ESL (فراپاستوریزه، مخفف عبارت Extended Shelf Life) سبب افزایش مدت نگهداری محصول در یخچال بدون استفاده از مواد نگه‌دارنده تا 50 روز شده است. درحالی‌که این مدت برای سایر خامه‌های لیوانی کمتر است. درروش ESL خامه برای مدت 2 تا 3 ثانیه و در دمایی بین 130 تا 132 درجه سانتی‌گراد حرارت می‌بیند. طی این فرآیند در کنار حفظ ویتامین‌ها و مواد معدنی خامه، سلامت آن تضمین می‌شود.


 



تصاویر بیشتر


 



خامه عسلی رامک وزن 100 گرم
خامه عسلی رامک وزن 100 گرم
خامه عسلی رامک وزن 100 گرم


 


برای و مشاهده این محصول یا محصولات دیگر کلیک نمایید.






 


 


خامه عسلی رامک وزن 100 گرم ارزان , خامه عسلی رامک وزن 100 گرم با قیمت ارزان , پستی خامه عسلی رامک وزن 100 گرم, خامه عسلی رامک وزن 100 گرم با قیمت 3500 , خامه عسلی رامک وزن 100 گرم فقط 3500 , رامک خامه عسلی رامک وزن 100 گرم , kharid online خامه عسلی رامک وزن 100 گرم , kharid خامه عسلی رامک وزن 100 گرم arzan , qeymat خامه عسلی رامک وزن 100 گرم , خامه عسلی رامک وزن 100 گرم , تخفیف برای خامه عسلی رامک وزن 100 گرم , تخفیف ویژه خامه عسلی رامک وزن 100 گرم , خامه عسلی رامک وزن 100 گرم با تخفیف ویژه , ویژه خامه عسلی رامک وزن 100 گرم


معرفی کالا گاهی رامک ,خامه ,عسلی ,محصول ,مواد ,می‌شود ,خامه عسلی ,عسلی رامک ,ماده غذایی ,شرکت رامک ,می‌شود همچنین ,مصرف می‌شود همچنین ,محصول می‌تواند به‌عنوا? منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیف ویژه فقط برای امروز دانلود برای شما Imraneftbe692 blogi نخ و نقشه تابلو فرش و فرش دستبافت تبریز با کیفیت اصلی emohtava اجاره سند جهت ضمانت در دادگاه | تامین وثیقه | سند اجاره ای برای آزادی زندانی سایت خبری و تحلیلی وطن خبر پرواز خارجی چند مسیره خاله ..:: شوق پرواز ::..